Villa med pool – Lejlighedsvillaer med pool

Lejlighedsvilla Cassandra***, riv. Trogir

LVCAS0
Faciliteter:
Lejlighedsvilla Cassandra ligger ved riviera Trogir og meget tæt på Splits havn. Består af 5 lejligheder til 2-7 personer. Rolige omgivelser, hyggelige værter, poolområde med liggestole og parasoller, grillområde, parkering til husets gæster, vaskemaskiner, parkering. Unik havudsigt.
Strand:
0 m. Semiprivat strand. Blå flag. Betonpladder. I nærheden også sandstrande, småsten strande og klippestrande. Ved byens strand - restauranter, caffeer og lignende.
Pool:

Udendørs pool på 70  m2. Fersk vand. Liggestole, parasoller. Mulighed for en svømmetur om aftenen/natten.

Aktiviteter:
Villa Cassandra ligger i riviera Split, som tilbyder stor vifte af kulturhistoriske og naturoplevelser, med byen Split og UNESCO byen Trogir samt Nationalle parker Kornati og Krka i spidsen. Rivieraen er også kendt for sin ø-hav bestående af øerne Brac, Solta, Hvar, Korcula og Vis, og der tilbydes diverse bådudflugter. Selve øen tilbyder al slags turisttilbud.
FORESPØRGSEL
Afstand til storbyen Split: 30 km
Afstand til UNESCO by Trogir: 5 km

Lejlighed A2+1 - havudsigt

  • 35 m2
  • Køkken
  • TV-SAT
  • 2-3 senge
  • Badeværelse
  • WIFI
  • Soveværelse
  • Balkon
  • Stue
  • Klima
1.6-1.7.'181.7-1.9.'181.9-1.10.'18Andre datoer
650 DKK750 DKK650 DKKKontakt os
Prisen er gældende for lejlighed/dag. VALGRI ANKOMST DAG.
I prisen inkluderet ophold for 2 personer, alt forbrug, administration, alle skatter og afgifter, håndklæder, sengetøj (en gang om ugen), slutrengøring, parkering, WIFI, brugen af poolen, liggestole og parasoller.
Tillæg for 3. person: 125 DKK/dag.
BESKRIVELSE OG UDSTYR
Alle lejligheder er moderne indrettede.
Lejlighed A2+1 - havudsigt til 2-3 personer. 35 m2. Består af et soveværelse, en stue (mulighed for en ekstra seng), et fuldudstyret køkken (renoveret), et badeværelse og en møbleret balkon med direkte havudsigt.
Lejlighed A4 - havudsigt til 4 personer. 50 m2. Består af 2 soveværelser, en stue, et fuldudstyret køkken (renoveret), et badeværelse og en møbleret balkon med direkte havudsigt.
Lejlighed A5 - havudsigt til 5 personer. 56 m2. Består af 2 soveværelser, en stue med en soveplads, et fuldudstyret køkken (renoveret), et badeværelse og en møbleret balkon med direkte havudsigt.
Lejlighed A6+1 - havudsigt til 6-7 personer. 130 m2. To etager. Består af 3 soveværelser, en stue med en soveplads, et fuldudstyret køkken, et badeværelse, et toilet og en kæmpestor (30 m2), møbleret terrasse med direkte havudsigt.
 
Udlejes indflytningsklare - med sengetøj, håndklæder mm.
Udendørs arealer: Grillområde. Pool - deles med villaens gæster.
Andet: WIFI, parkering, have.
 
Rabatter: mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere lejligheder).
Billederne viser standarden af ejendommen. Lejligheder er ikke ens enrettet.