Villa med pool – Selvstændige villaer med pool

Selvstændig HAVUDSIGT villa Sebastian****

SEBASTIAN-0
Faciliteter:
12 personers villa Sebastian med havudsigt er bygget i 2016. Ligger på 1500 m2 stor grund og består af 5 masterbedrooms med egne badeværelser, et soveværelse, 3 fuldudstyrede køkkener, et sommerkøkken, en spisestue, 3 stue, 6 badeværelser, 2 toiletter, 2 møblerede balkoner med havudsigt og en møbleret terrasse med pooludsigt. Villaen er på 3 selvstændige etager, med deres egne indgange, så der er tale om 3 selvstændige lejligheder på ca. 85 m2 hver, som udlejes samlet som selvstændig villa på 250 m2. Afstand til nærmeste købmand/restaurant og lignende: 2,5 km
Strand:
2 km. Småsten strand, liggestole, parasoller, strandbarer, skiftetøj kabiner. Brusere.
Pool:
Udendørs privat pool på 24 m2. Fersk vand. Liggestole, parasoller, udendørs bruser.
Aktiviteter:
Alle aktiviteter er i køreafstand fra villaen. Den nærmeste stor turistby er Opatija og riviera Opatija byder på al slags turisttilbud - aktiviteter på jorden, luften og i vandet og adskillige udflugter (naturoplevelser og kulturoplevelser).

Selvstændig villa Sebastian - havudsigt

 • 250 m2
 • 3 køkkener
 • Terrasse
 • 12 personer
 • 6 badeværelser
 • 3*klima
 • 6 soveværelser
 • 2 toiletter
 • TV-SAT
 • 3 stuer
 • 2 balkoner
 • WIFI
Uger 25-27Uger 28/35Uger 29-34Andre datoer
22.250 DKK28.500 DKK32.000 DKKKontakt os
Prisen er gældende for villaen/uge i 2019. Udlejes kun i lørdag - lørdag perioder.
I prisen inkluderet ophold, alt forbrug, administration, alle skatter og afgifter, klimaanlæg, WIFI, håndklæder, sengetøj (en gang om ugen), slutrengøring, brugen af poolen, liggestole, parasoller og parkering.
Ingen skjulte udgifter i forbindelse med lejen.
BESKRIVELSE OG UDSTYR
6 soveværelser. 5 masterbedrooms med egne badeværelser og 1 soveværelse. Alle med en dobbeltseng.
3*fuldudstyret køkken med komfur, ovn, mikroovn, køle/frys, opvaskemaskine, kaffemaskine, toaster, elkedel, vask, bestik til 10 personer, spiseborde til 4-6 personer.
Stuer med sofagruppe, LCD TV-SAT.
6 badeværelser og 2 toiletter.
 
Udendørs arealer: Møbleret terrasse med pooludsigt. Terrassebord til 12 personer. Sommerkøkken med grillområde. Privat pool.
Andet: vaskemaskine, WIFI, WHIRLPOOL, parkering, garage.
Depositumet: 500  euro, som afleveres tilbage hvis alt er i orden med villaen. 
Mulighed for babyseng(e): 50 DKK/dag.
 
Rabatter: mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere villaer).
 
Villaen er meget populær. Ledige datoer (højsæson, 15.6 - 15.9) i øjeblikket (opdateret den 15.09.2018): uge 26, uge 29, uger 32-37.
 
Villaen sælges med ”Ærligt salg” garanti, som betyder at I GRATIS kan afbestille villaen efter betaling af depositummet. Processen fungerer sådan at I få direkte link til villaen (originale link) og er vores beskrivelse eller prisen væsentlig anderledes, så refunder vi pengene – finder I små uoverensstemmelser mellem vores beskrivelse og villaens faktiske standard, så kan vi snakke om nedsættelse af prisen - klagen skal være rimelig begrundet. Linket sendes efter betaling af depositummet og I har 48 timer til at komme med indsigelser/klager.