Terme Olimia - hotel Breza****

TERMEOLIMHOTBREZA0-18
Faciliteter:
Terme Olimia er en af de største familevenlige ferieparker i Slovenien. Hotel Breza**** er en integreret del af famileparken Olimia. Døgnåbent reception, adskillige restauranter, butikker, WELLNESS&SPA, sauna, frisør, sundhedscenter. Parkering, WIFI. 
Strand:
250 km. Frarådes.
Pool:
Udendørs Aquapark Aqualine med rutsjebaner og attraktioner. 3000 m2 af vandområder. Vandet fra termiske klider. 7 forskellige pools. Relaxpool med whirlpools. Pool med bølger. Stor pool med 9 rutchebaner. Børnepools. Aquajungle for de små på 500 m2 med 4 rutchebaner og 70 attraktioner og en del mere.
Aktiviteter:
Resort Olimia har den største wellness-center i Slovenien. Udover de mange wellness faciliteter og behandlinger tilbydes også stort udbud af andre aktiviteter - tennisbaner, fodbold, håndbold, basketball, beachvolley, golfbane (i nærheden, med 9 huller), fitness, squash og badminton, cykelleje, hyggelige cykelruter, hyggelige hikingruter, animation for børn mm.
FORESPØRGSEL
Afstand til storbyen Zagreb (Kroatien): 70 km
Afstand til grotten Postojna: 175 km

Dobbelt værelse

  • 22 m2
  • Klima
  • Pengeboks
  • Dobbelt seng
  • TV-SAT
  • Roomservice
  • Ekstra seng
  • WIFI
  • Badeværelse
  • Minibar
2.5-20.7.'1820.7-21.8.'1821.8-27.10.'18Andre datoer
525-575 DKK*700 DKK525-575 DKK*Kontakt os
Priserne er gældende per person/dag ved ophold på minimum 1 overnatning.
Halvpension: buffet morgenmad og aftensmad.
I prisen inkluderet ophold, halvpension, administration, klima, WIFI, adgang til Aquapark Aqualina, adgang tl Wellnesscenter og en wellness-taske (bådekåbe og ekstra håndklæde), adgang til natsvømning i Wellnescenter (kun fredage og lørdage), adgang til Terme feriepark Tuhelj (30 km), animation, 1 parkeringsplads, slutrengøring, samt det som feriepark og hotellet tilbyder som standard.
*Partneren har to forskellige ugepriser:
Mindste pris for ophold mellem søndag - fredag
Største pris for ophold mellem fredag - søndag.
Dobbelte værelser (22 m2) er rummelige og moderne indrettede. Dobbeltseng og en ekstra seng. Udstyrede med eget badeværelse, klima, TV-SAT, WIFI, minikøleskab og pengeboks. Roomservice.
 
Dobbelte værelser med balkon (22 m2) er rummelige og moderne indrettede. Dobbeltseng og en ekstra seng. Udstyrede med en møbleret balkon, eget badeværelse, klima, TV-SAT, WIFI, minikøleskab og pengeboks. Roomservice.
 
Suiter er på 40 m2. Suiten består af et soveværelse, en stue med 2-3 sovepladser og et badeværelse. Klima, TV-SAT, WIFI, minikøleskab og pengeboks. Roomservice.
 
Suiter er på 40 m2. Suiten består af et soveværelse, en stue med 2-3 sovepladser og et badeværelse. Klima, TV-SAT,  WIFI, minikøleskab og pengeboks. Roomservice.
 
Rabatter for 3. og 4-5. person:
0-4 år: GRATIS 
5-11 år: 50%
Over 12 år: 15 %.
 
Værelser kan lejes på en valgfri dato. Der gives mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere objekter).
Minimum ophold: 1 overnatning.
 
Dk-Kroatien anbefaler korte ophold (3-4 overnatninger), før eller efter jeres ferie ved den kroatiske kyst.
 
Betales på stedet:
Turistskat: 1,27 euro/dag