Terme Catez - hotel Terme****

CATEZTERME0
Faciliteter:
Terme Catez er en familievenlig feriepark, hvor målet er at slappe af og have det sjovt. Hotel Terme ligger i den rolige del af ferieparken og er en integreret del af ferieparken Terme Catez. Reception, adskillige restauranter, butikker, WELLNESS&SPA, sauna, hotellets egen indendørs pool, Casino mm. Parkering, WIFI. Den bedste slovenske resort i 2017.
Strand:
Over 200 km. Frarådes
Pool:
Udendørs og indendørs poolkomplekser med rutsjebaner og attraktioner. 12.000 m2 ialt. Vandet fra termiske klider. 5 forskellige pools. Olympisk pool. Pool med bølger. 2 pools med whirlpools. Vandflod, piratøen, børnepools med lege vandparker. Adskillige rutsjebaner. Hurtig rutsjebane og en del mere.
Aktiviteter:
Stort udbud af aktiviteter - tennisbaner, fodbold, håndbold, basketball og volley, beachvolley, golfsimulator, dart og bordtennis, fitness, WELLNESS&SPA, bowling, badminton, cykelleje, animation for børn mm.

Superior værelse - med balkon

  • 25 m2
  • Balkon
  • Minibar
  • Dobbelt seng
  • Klima
  • Pengeboks
  • Ekstra seng
  • TV-SAT
  • Badeværelse
  • WIFI
3.5-1.7.'181.7-27.8.'1827.8-28.12.'18Andre datoer
625 DKK700 DKK625 DKKKontakt os
Priserne er gældende per person/dag ved ophold på minimum 3 overnatninger.
Halvpension: buffet morgenmad og aftensmad.
I prisen inkluderet ophold, halvpension, administration, klima, WIFI, adgang til indendørs poolkompleks (2*dagligt), adgang til udendørs poolkompleks (2*dagligt), adgang til hotellets pools, adgang til WELLNESS&SPA, adgang til sauna, animation, 1 parkeringsplads, slutrengøring, samt det som feriepark og hotellet tilbyder som standard.
Superior værelser med balkon (25 m2) er rummelige og moderne indrettede. Renoverede i 2011. Dobbeltseng og en ekstra seng. Udstyrede med møbleret balkon, eget badeværelse, klima, WIFI, TV-SAT, minikøleskab og pengeboks.
 
Suite Terme er rummelige (50 m2) og moderne indrettede. Renoverede i 2011. Suiten består af et soveværelse, en stue med 2 sovepladser, møbleret balkon med fantastisk udsigt, et badeværelse og et toilet. WIFI, TV-SAT, minikøleskab og pengeboks.
 
Rabatter for 3. person på hotelværelser Superior/Suiter og 4. person på Suiter Terme:
0-5 år: GRATIS for 3. og 4. person
6-11 år: GRATIS for 3. person. 50% for 4. person
Over 12 år på 3. seng: 15 %.
Over 12 år på 4. seng: 15%.
 
Værelser kan lejes på en valgfri dato. Der gives mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere objekter).
Minimum ophold: 3 overnatninger.
 
Dk-Kroatien anbefaler korte ophold (3-4 overnatninger), før eller efter jeres ferie ved den kroatiske kyst.
 
Betales på stedet:
Turistskat: 1,27 euro/dag
Tilmelding: 1,5 euro. Engangsbeløb.