Terme Catez - mobilehomes/telte/bungalows

CATEZM0
Faciliteter:
Terme Catez er en familievenlig feriepark, hvor målet er at slappe af og have det sjovt. Helt nye, moderne indretede mobilehomes (2017) og unikke bungalows ved søen. Integreret del af ferieparken Terme Catez. Reception, adskillige restauranter, butikker, WELLNESS, sauna, Casino mm. Parkering, WIFI. Den bedste slovenske resort i 2017.
Strand:
Over 200 km. Frarådes.
Pool:
Udendørs og indendørs poolkomplekser med rutsjebaner og attraktioner. 12.000 m2 ialt. Vandet fra termiske klider. 5 forskellige pools. Olympisk pool. Pool med bølger. 2 pools med whirlpools. Vandflod, piratøen, børnepools med lege vandparker. Adskillige rutsjebaner. Hurtig rutsjebane og en del mere.
Aktiviteter:
Stort udbud af aktiviteter - tennisbaner, fodbold, håndbold, basketball og volley, beachvolley, golfsimulator, dart og bordtennis, fitness, bowling, badminton, cykelleje, animation for børn mm.

Mobilehome Catez

  • 34 m2
  • Køkken
  • TV-SAT
  • 6 senge
  • 2 badeværelser
  • WIFI
  • 2 soveværelser
  • Terrasse
  • Stue
  • Klima
23.6-30.6.'1830.6-14.7.'1814.7-25.8.'1825.8-31.8.'18
1025 DKK1175 DKK1425 DKK1175 DKK
Priserne er gældende per mobilehome/dag.
I prisen inkluderet ophold, alt forbrug, administration, klima, WIFI, adgang til indendørs poolkompleks (2*dagligt), adgang til udendørs poolkompleks (2*dagligt), håndklæder, sengetøj, animation, 1 parkeringsplads, slutrengøring, samt det som feriepark tilbyder som standard.
For andre datoer - kontakt os.
Mobilehomes Catez er helt nye (2017), er på 34 m2 og kan indlogere op til 6 personer. Består af 2 soveværelser (et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med 3 senge), en stue med 1 soveplads, et køkken, 2 badeværelser og en rummelig, møbleret terrasse. Køkkener er udstyrede med komfur, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. TV-SAT. WIFI. 2 liggestole.
 
Bungalows Pirat Bay er på 25 m2 og kan indlogere op til 5 personer. Består af et soveværelse (dobbelt seng + ekstra seng), en hems med 2 sovepladser, en thekøkken og en møbleret terrasse med udsigt over søen. Toiletter er i nærheden, ved campingen. Thekøkkener er udstyrede med komfur, et mini køleskab, al bestik og lignende. WIFI i nærheden.
 
For billigere ophold i opstillede telte - kontakt os. Priserne starter fra 500 DKK/dag.
 
Mobilehome kan lejes på en valgfri dato. Der gives mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere objekter).
Bungalows Pirat Bay kan lejes på en valgfri dato. Der gives mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere objekter).
 
Betingelser for udlejning af mobilehomes:
Udenfør højsæson (før 30.6 og efter 25.8.): minimum ophold er på 3 dage
I højsæson (30.6 - 25.7): minimum ophold er på 7 dage.
 
Betingelser for udlejning af Bungalows Pirat Bay: minimum ophold er på 2 dage i alle sæsoner.
 
Betales på stedet:
Turistskat: 1,27 euro/dag
Tilmelding: 1,5 euro. Engangsbeløb.