Feriekomplekser - Høj standard

Resort Novi****, Crikvenica

RNOVI0-18
Faciliteter:
Døgnåbent reception, adskillige restauranter/barer, Wellness NOVISPA på 14.000 m2, KIDS TOWN (poolkompleks) på 4000 m2, babysitting, vaskeri, WIFI, parkering og meget mere. Afstand til storbyen Crikvenica: 5 km
Strand:
100 - 200 m. Blå flag, privat småsten strand, liggestole, parasoller, brusere, strandrestaurant,  strandbar og mm.
Pool:

SEA BREEZE pool kompleks, KIDS TOWN poolkompleks (børnevenlig).Wellness center med indendørs pools og fitness. Poolrestauranter, poolbarer. Liggestole, parasoller mm.

Aktiviteter:

4 tennisbaner (gratis), bane for minifodbold, WELLNESS-center, fitness, al slags vandsport, animation for børn og voksne, cykelstier, løbestier og meget mere.


Lejl. A3-havvendt

 • 55 m2
 • Køkken
 • TV-SAT
 • 3 senge
 • Badeværelse
 • WIFI
 • Mastebedroom
 • Balkon
 • Pengeboks
 • Stue
 • Klima
 • Telefon
15.6-6.7.'186.7-25.8.'1825.8-8.9.'18Andre datoer
1175 DKK1375 DKK1175 DKKKontakt os
Priserne er gældende per lejlighed/dag, ved ophold på minimum 5 dage (7 dage i perioden 6.7-25.8.2018).
Maks. antal af gæster: 2 voksne og et barn under 12 år.
I prisen inkluderet ophold, alt forbrug, alle skatter og afgifter, administration, smart klimaanlæg, håndklæder (hver 2. dag), sengetøj (en gang om ugen), adgang til Poolkompleks SEA BREEZE, adgang til poolkomleks KIDS TOWN (børnevenlig), adgang til NOVISPA wellnesscenter, brugen af liggestole/parasoller ved alle pools og ved stranden, animation for børn og voksne, WIFI, slutrengøring, samt det som resortet tilbyder som standard.
Lejligheder A3 - havvendte (2 voksne og et barn under 12 år) er på 55 m2 og består af et soveværelse, en stue med en sovesofa, et fuldudstyret køkken, et badeværelse og en overdækket,  havvendt, møbleret terrasse. Køkkener er udstyrede med komfur, ovn, køle/frys, kaffemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. TV-SAT. WIFI. Pengeboks.
 
Lejligheder A4 - havvendte (til 4 personer) er på 75 m2 og består af et masterbedroom, et soveværelse, en stor stue, et fuldudstyret køkken, 2 badeværelser og en overdækket,  havvendt, møbleret terrasse. Køkkener er udstyrede med komfur, ovn, køle/frys, kaffemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. TV-SAT. WIFI. Pengeboks.
 
Lejligheder A5- HAVUDSIGT (til 5 personer) er på 75 m2 og består af et masterbedroom, et soveværelse, en kammer, en stor stue, et fuldudstyret køkken, 2 badeværelser og en overdækket,  havvendt, møbleret terrasse. Køkkener er udstyrede med komfur, ovn, køle/frys, kaffemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. TV-SAT. WIFI. Pengeboks.
 
Lejligheder Lux A4 - HAVUDSIGT (til 4 personer) er på 90 m2 og består af et masterbedroom, et soveværelse, en stor stue, et fuldudstyret køkken, 2 badeværelser og en overdækket, møbleret terrasse med direkte havudsigt. Køkkener er udstyrede med komfur, ovn, køle/frys, kaffemaskine, opvaskemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. TV-SAT. WIFI. Pengeboks.
 
Lejligheder Lux A6 - HAVUDSIGT (til 6 personer) er på 100 m2 og består af et masterbedroom, 2 soveværelser, en stor stue, et fuldudstyret køkken, 2 badeværelser og en overdækket, møbleret terrasse med direkte havudsigt. Køkkener er udstyrede med komfur, ovn, køle/frys, kaffemaskine, opvaskemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. TV-SAT. WIFI. Pengeboks.
 
For Premium lejligheder med garanteret havudsigt - kontakt os.
Mulighed for halvpension+ eller halvpension luksus - kontakt os for et tilbud.
Husdyr tilladt, mod betaling.
 
Lejligheder kan lejes på en valgfri dato. Der gives mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere objekter).
 
Betales på stedet:
Parkering/garage: 10 euro/dag.
Turistskat: voksne: 8 DKK/dag; 12-17 år: 4 DKK/dag; under 12 år: GRATIS.
 
Betingelser for afbestilling:
Over 7 dage før ankomsten: restbeløb refunderes.
6-1 dage før ankomsten: 25% af restbeløbet refunderes
Ankomstdagen eller NOSHOW: 10% af restbeløbet refunderes.
 
OBS: Da vi ikke mener at resortet lever op til sin pris, beskrivelse og standard, vær venlig at læse en beskrivelse fra en af vores gæster, der har ferieret på resortet en del gange:
Mailen er fra 11.8.2017
"Så er vi kommet hjem, for et par uger siden, efter endnu en fantastisk ferie, i det skønne Kroatien. Jeg lovede jo et lille referat fra NOVI .....Der var ikke sket de store synlige ændringer, og slet ikke på renoverings-området.
Som jeg skrev til dig, skulle vi betale, hvis vi ville have håndklæder ved poolen. 750kr for fire personer i 10 dage. Det er en noget voldsom pris, når man samtidig skal give lige så meget for parkering.
Vi havde jo lidt håndklæder med, men ikke nok, så vi købte nogle i et supermarked, men det var jo ikke et problem som sådan. Der blev ordnet lejlighed hver dag, og skiftet håndklæder, sengetøj en enkelt gang.
Servicen var fin som den plejer.
Poolbaren var åbenbart lukket helt ned, men ikke noget problem for os, da vi aldrig har benyttet den (vi nøjes med vand ?)
Der var mere ro netop fordi baren ikke havde åbent.
Der blev, i modsætning til de andre år, kontrolleret hvem der kom ind på pool området, og vi blev spurgt, flere gange om værelses nummer. Men fint for os, det havde vi ikke noget problem med.
Det virkede også som om der var stor satsning på børnefamilier, da der også var aktiviteter på det pool område hvor restauranten var.
Der var en del fejl på lejligheden, også i år. Men som jeg før har skrevet kan vi sagtens leve med det, vi er bare glade for beliggenhed og område.
Ud over det så havde vi en skøn ferie, med det fineste vejr, og mange oplevelser.
Nu havde vi jo vores søn og svigerdatter med, og der var jo mange ting vi skulle vise dem.
Plitvice - Krk - færge til Rab - Rijeka, Tower center, Trsat castle - drypstenshulen i Postojna og de var vildt imponerede ?.
Så hvis alt går vel går turen til Kroatien igen til næste år ?"