Feriekomplekser - Høj standard

Resort Petrcane****, Zadar

RFP0-17
Faciliteter:
Falkensteiner Petrcane er en moderne lejlighedskompleks med 135 lejligheder, med sin egen døgnåbent reception, A la carte restaurant, bageri, lille supermarked, pizzaria, poolbar og gratis parkering. WIFI. Afstand til byen Petrcani er 1 km.
Strand:
100 m. Blå flag. Græsstrand, betonpladder, liggestole, parasoller, naturlig skygge. KRYSTALKLART vand, strandbar.
Pool:
Poolområde med ferskvand, direkte ved vandet og med havudsigt. Liggestole, parasoller, brusere, poolbar mm.
Aktiviteter:
Da her er der tale om lejlighedskompleks, er der ikke ret mange aktiviteter på selve komplekset. Let animation (alle dage på nær lørdag), børneklub Falkyland, al slags vandsport, legeplads. Andre aktiviteter findes i gåafstand fra komplekset og ved riviera Zadar.

Lejlighed A2+2 - havvendt

 • 45 m2
 • Køkken
 • TV-SAT
 • 3-4 senge
 • Badeværelse
 • WIFI
 • Masterbedroom
 • Terrasse
 • Pengeboks
 • Stue
 • Klima
 • Telefon
9.6-7.7.'187.7-25.8.'1825.8-8.9.'18Andre datoer
975 DKK1350 DKK975 DKKKontakt os
Priserne er gældende per lejlighed/dag, ved ophold på minimum 7 dage.
I prisen inkluderet ophold, alt forbrug, adgang til pools + liggestole/parasoller, klima, WIFI, administration, håndklæder (2 - 3 gange om ugen), sengetøj (en gang om ugen), animation, parkering, slutrengøring samt det som resortet tilbyder som standard.
Lejligheder A2+2 (3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år) består af et masterbedroom, en stue/køkken kombination, et badeværelse og en havvendt, overdækket, møbleret terrasse. Køkkener er fuldudstyrede med komfur, ovn, køleskab, kaffemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. WIFI. TV-SAT. Pengeboks. Lejligheder i stueetagen og på 1. etage.
 
Lejligheder A4 består af et masterbedroom, et soveværelse med en sovesofa, en stue/køkken kombination, et badeværelse og en  havvendt, overdækket, møbleret terrasse. Køkkener er fuldudstyrede med komfur, ovn, køleskab, kaffemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. WIFI. TV-SAT. Pengeboks. Lejligheder på 1. etage.
 
Lejligheder A5 består af et masterbedroom, et soveværelse med en sovesofa, en stue/køkken kombination med en ekstra soveplads, et badeværelse, et toilet og en  havvendt, overdækket, møbleret terrasse. Køkkener er fuldudstyrede med komfur, ovn, køleskab, kaffemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. WIFI. TV-SAT. Pengeboks. Lejligheder i stueetagen og på 1. etage.
 
Lejligheder kan lejes på en valgfri dato. Der gives mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere objekter).
 
Betales på stedet:
Turistskat: voksne: 1,15 euro/dag; 12-17 år: 0,6 euro/dag; under 12 år: GRATIS.
 
Mulighed for halvpension (buffet morgenmad og aftensmad): kontakt os
 
Betingelser for afbestilling:
Over 7 dage før ankomsten: restbeløb refunderes.
6-4 dage før ankomsten: 55% af restbeløbet refunderes
3-1 dage før ankomsten: 25% af restbeløbet refunderes.
Ankomstdag: 10% af restbeløbet refunderes
NOSHOW: ingen refundering